A nagypapa csípőprotézise

Erika egy multinál dolgozott.

Rengeteg munkája volt, férje, András külföldön hetelt, ritkán tudta kivenni a részét a családi munkákból. András édesapja örömmel vállalta a 4 éves kislány, illetve a 6 éves kiskölök istápolását. Mindenki örült, a gyerekek jó kezekben vannak, a nagypapa is boldog volt, hiszen minden nap együtt lehet az unokákkal. Egészen addig, míg a nehézkes mozgás, melyet az előrehaladott csípőkopása idézett elő, egyre jobban elhatalmasodott rajta és egyre kevesebb időt tudott tölteni a srácokkal. Pedig István, a nagypapa nem volt idős ember…

Erika egy munkatársától kapta meg az elérhetőségünket. Elhozta a papát egy kivizsgálásra. Műteni kell. Csípőprotézis beültetés. Nem volt mit tenni, 2 hét múlva a nagypapát megműtöttük, a műtét jól sikerült, gyógytornászunk segítségével lábra állt már másnap.Jó volt látni az örömüket, jó volt a visszajelzés:

„4 hét után már fociznak, doktor úr! Köszönjük Apósom nevében is, Erika”

Bejelentkezés a szakrendelésre: +36 70 430 6380 vagy az info@quattromedici.hu mail címen. #csípőprotézis #nagypapa #porckopás# pécs# csípőkopás

A jelenlegi egészségügyi jogszabály nem teszi lehetővé, hogy a magánellátásban végzett gyógyítási folyamatot, az állami egészségügyi ellátás keretein belül is végezzük.

Fontos tudni, hogy magánellátásban a teljes gyógyulási folyamatot le tudjuk fedni, professzionális diagnosztikai és műtéti háttérrel, kimagasló szakmaisággal.